weLcomE to pUteriLovelLa FIeQA blog..^,^..terima kasih sebab sudi singgah yewp...do follow yea sayang :D

Purple Date & Time

11/01/2012

peRlu ke memiLih ???

salam korunk ! sihat ? mestilah kan ?? yang tak sihat tue pegi lah makan ubat,ty melarat pulak.. susah nanty :) ...
hari nie fieqa nak update pasal " perlu ke menilai dari luar ?? " ..
ape pendapat korunk erk? kalau kite nie hot ,kne cari orang yang same hot kea ? buat ape hot kalau tak setia kan ?? nanti kita yang susah .. bile dapat couple hot secare tak langsong kita akan jadi orang lain kan ?? lbeyh kurang HIPOKRIT lah .. :) lagi satu ,, mesti akan ade yang cuba tok musnahkan hubungan tue . . so,tak perlu lah nak memilih sangat ,ape yang penting hati and dye seorang yang bertanggungjawab kan ??
fieqa bukan ape ,, fieqa selalu tgok ,kalau yang comell lote tuh mesty nak yang seangkatan dgan kecomelan dye ..yang hensem tue pulak ,, suke-suke jea nak sakitkan hati perempuan yang tak same tingi paras rupe dengan dye nie tanpa menilai hati  -__-" .. sedih tengok keadaan nie .. yang cantik dan hensem tue belum tentu boleyh buat kite bahagie .. silap-silap kalau kawen, ta sampai brape taun dah bermadu .. kan naye tue ?? >,<
fieqa cuma bagi pendapat .. kalau yang hidup bahagia tue ,, congrat ! that mean bf/gf korang tue sangat ikhlas and setia kat korunk .. so,keep it up ! moge sampai jinjang pelamin :) semua orang pon nak hubungan berakhir macam tue kan ??
then, jgan lah fobia pulak dengan ape yang fieqa ckap nie .. nie cume pandangan jea sayang >,< .. tak de niat nak takutkan atau dengki -_- .. huhu ...
okeyh korunk .. fieqa ngantuk niew .. anyway ! lupe nak ucap HAPPY NEW YEAR .. sempat lagi kan?? fieqa skarang form 5 tau ! kejap betol mase berlalu -__-' ..hehe ..okeyh guys ! enjoy ur day ! then sentiase berusaha okeyh ! semangat nieh ! haha .. bubye ! mmuuaahh !

Pages