weLcomE to pUteriLovelLa FIeQA blog..^,^..terima kasih sebab sudi singgah yewp...do follow yea sayang :D

Purple Date & Time

05/02/2012

mungKINkAh ???

asalamualaikum :) .. hye pembaca tersayang :) .. sihat ? .. harap-2 sihat lah kan ... korang kene jage kesihatan tau :) ... bukan ape ,fieqa ambik berat jea :) ... ceyh -__-" sejak bile kau nie ika ... hehe ;A
okey-okeyh ta mau intro banyak-banyak oke :) ... korang ingat tak pasal post fieqa yang "hidup tak selamanya indah" tu ?? kat dalam tue fieqa ade sebut pasal Capital R kan ?? haa... korang nak tau tak ,sekarang nie fieqa text semula dye .. PEMBETULAN dye text fieqa semula ... korang rase die bace kea post fieqa tue ?? aduh malunye -___-" .. hehe ...
ceritanye macam nie , fieqa baru lepas gaduh dengan mr.Z .. na tau siape mr.Z nie ?? dye TEMAN TAPI MESRA fieqa .. kami memang rapat .. tapi kami gaduh sebab die tipu fieqa ... FYI ,,fieqa memang cukup tak suke atau anti dengan PENIPUAN -____-" .. mungkin bagi die benda tue kecik jea tapi bagi fieqa ,, ia dah libatkan kepercayaan yang fieqa dah letak kat dye tue ... okeyhhh-2 stop pasal mr.Z tue ,, okeyh fieqa rase sunyi sangat mase tu ,, then mase tue fieqa baru balik dari kL .. so fieqa dudok kat temerloh tiga hari .. malam sebelum fieqa balik rumah line kat sane problem so tak de siape pon dapat call fieqa or text fieqa .. jadi pagi tue bertimbun-2 msj dan miscall dari kawan-2 fieqa .. tibe-2 ade text dari satu nombor yang fieqa tak kenal .. dye hanta  "hye..buat ape tu,tido? "  ..okeyh mcj tue dihantar pukol 2 pagi, dah tentu lah fieqa tido kan ?? -_- .. then ade jugak mizcall dari no yang same ,, jadi fieqa tertanye-2 siape tuan punye no .. jadi fieqa pon selamber jea anta mcj kat dye tanye dye siape walaupun kredit dah tinggal nyawe-2 ikan jea mase tue .. dah lah mase tu ika maxis dye celcom .. ingat kaye sangat kea ape :P ... huhu
tunggu lame siket then dye balas " ai tak kan da lupe kot " .. okeyh ,timbul bermacam persoalan kat dalam kepale fieqa .. fieqa tanye dye siape , then dye cakap "JAI" ... haha mase tue bagai tak percaye jea kan ... haha .. tapi fieqa relex jea .. tak nak tunjuk sangat perasaan EXCITED tue .. nanti ape pulak dye cakap .. so kami text lah sampai sekarang ,, dye ade cakap kat fieqa "awax saye dah SINGLE sekarang " .. weyh ,,sumpah fieqa tak tanye dye tapi dye sendiri yang bagitau fieqa .. kawan-2 fieqa cakap ,, "hati-2 ,, kami takut dye maenkan kau " .. guys ! thanks ! sayang jugak korang kat aku ;A .. 
tapi fieqa tak rase kami akan couple sebab dye nak fieqa tumpukan kat SPM dulu :) then fieqa pon nak tumpukan kat SPM jugak .. cukop 2011 tahun yang KEJAM sebab sentiase buat fieqa menangis ;') ..taun nie ,fieqa tak nak menangis dah,, tolong jangan buat fieqa menangis erk :)... 
so.. fieqa nak tumpukan dengan belajar dulu :) .. nati dah berjaye baru bole fikir pasal cintan cintun nie kan .. :) sebab fieqa selalu ingat pesan mr.Z ,, "BELAJAR DULU ,TAK PAYAH BERCINTA..BERCINTA TAK DAPAT APE" betul kan kate-kate dye .. awax ! saye akan ingat ape awax cakap tue :) terime kasih :)
okeyh lah penat kan bace panjang-2 nie .. hehe :) ... bubye semua ... ingat belajar rajin-rajin tau :) ... mmuuaahh ! 

Pages